מתכון

לברק מעושן בג'ינג'ר ולמון גראס

סבינה ולדמן מגישה נתח דג עסיסי שעולה על האש מתובל במרינדה אסיאתית בניחוח תאילנדי

14,482 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2016
לברק מעושן בג'ינג'ר ולמון גראס
לברק מעושן בג'ינג'ר ולמון גראס

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים את המעשנה לחום של 120 מעלות.

2

מערבבים ג'ינג'ר, למון גראס, שום, פלפל לבן ומלח.

3

 יוצרים חריצים אלכסוניים לאורך הדג משני צידיו וממלאים אותם בתערובת. ממלאים גם את בטן הדג.

4

 מזלפים על הדג מעט שמן קנולה ומתבלים במלח גס.

5

 מעבירים למעשנה החמה ל-20-15 דקות (תלוי בעובי הדג) עד שהדג מוכן ובשרו לבן ואטום.

6

מגישים לצד תערובת עלים, ליים ואורז בסמטי.