החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
פורשים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים לעובי 1/2 ס"מ ומברישים בביצה.
3
חותכים את הבצק למלבנים בגודל 10x5 ס"מ ומכל מלבן חותכים ל-2 משולשים. מניחים את משולשי הבצק בתבנית.
4
מערבבים בקערה שומשום, קצח, פרג, גרעינים, צנוברים ומלח, ומפזרים מעל משושלים הבצק בנדיבות. מדביקים את תערובת הגרעינים לבצק בעזרת הידיים.
5
אופים כ-7 דקות עד הזהבה. מצננים ומעבירים לצנצנת אטומה.