החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים סלק מגורר עם ביצים וקוואקר בקערה. משהים כ-10 דקות עד שהקוואקר מתרכך מעט. אם נדמה שהוא עדיין יבש, מוסיפים עוד ביצה.
2
מוסיפים גבינה, שום ותבלינים ומערבבים. מכסים ומקררים 15 דקות להתייצבות.
3
מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.
4
יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.
5
מגישים חם או בטמפ’ החדר.