מתכון

לביבות סלק וגבינה

הסלק אחראי על הטעם המתקתק והצבע המהפנט. המתכון הזה יבטיח שגם את חנוכה הבא יחגגו אצלכם!

17,217 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2016
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים סלק מגורר עם ביצים וקוואקר בקערה. משהים כ-10 דקות עד שהקוואקר מתרכך מעט. אם נדמה שהוא עדיין יבש, מוסיפים עוד ביצה.

2

מוסיפים גבינה, שום ותבלינים ומערבבים. מכסים ומקררים 15 דקות להתייצבות.

3

מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.

4

יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.

5

מגישים חם או בטמפ’ החדר.