מתכון

שוק אווז ברוטב יין

מנה עיקרית מרשימה ומלאת טעמים עמוקים של חורף

46,674 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2016
באדיבות קייטרינג לה אקסלנטה מתמחה בקייטרינג בשרי
באדיבות קייטרינג לה אקסלנטה מתמחה בקייטרינג בשרי

הערות: אפשר להוסיף לתחמיץ 2 כפות רוטב סויה (רצוי "טמרי"). לפני כיסוי התבנית, אפשר לשים בה תפוחי אדמה קטנים, חצויים שייאפו עם השוקיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתחמיץ:

אופן ההכנה

1

שוטפים ומייבשים את השוקיים. מערבבים את כל מצרכי התחמיץ ושורים בהם את השוקיים למשך לילה.

2

מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומשמנים תבנית אפייה במרגרינה.

3

מוציאים את השוקיים מהתחמיץ ואופים 15 דקות. הופכים את השוקיים ואופים עוד 15 דקות.

4

יוצקים את התחמיץ לתבנית ומוסיפים חצי כוס מים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, מנמיכים את חום התנור לבינוני (150 מעלות) ואופים שעה אחת. מגישים חם.