מתכון

מרציפן פיסטוק

מתכון של שי-לי ליפא למרציפן פיסטוק חגיגי שנראה נהדר ומתאים כנשנוש לצד הקפה כשמגישים את הקינוח

9,297 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2016
מרציפן פיסטוק
מרציפן פיסטוק

מתכון של שי-לי ליפא למרציפן פיסטוק חגיגי שנראה נהדר ומתאים כנשנוש לצד הקפה כשמגישים את הקינוח.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים פיסטוקים 60-50 שניות במיקרוגל רק כדי לשחרר את הארומה ולתת להם פריכות. מצננים היטב.

2

מעבדים פיסטוקים ושקדים במעבד מזון דקה-שתיים לקבלת אבקה.

3

מוסיפים אבקת סוכר, מים, מיץ לימון ומי ורדים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור במרקם שמזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד כפית מים.

4

מגלגלים לגלילים בקוטר ½1 ס"מ וחותכים למעוינים באורך 3 ס"מ. שומרים בכלי אטום במקרר עד חודש.