החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
אופן ההכנה
1
כשעה לפני הצלייה מוציאים את הנתח מהמקרר.
2
מלהיטים מחבת פסים יבשה. משמנים את הבשר בחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
3
צולים את הנתח כ-3 דקות מכל צד עד שהוא מתחיל להגיר נוזלים וצבעו והופך למאט. דרגת מדיום-רייר היא דרגת העשייה המומלצת לנתח הזה.
4
נותנים לבשר לנוח 4 דקות באזור חמים (ליד התנור) או בתנור שחומם ל-40 מעלות ופורסים את הנתח לפרוסות בעובי 4 ס"מ כנגד כיוון הסיבים.
להגשה:
5
מערבבים את חומרי הסלט בקערה, טועמים ומתקנים תיבול. מניחים את נתחי הבשר על הסלט ומגישים.