אין צורך להוסיף סוכר ואפשר להסתפק בתוספת קטנה של סילאן טבעי, שמשביח את הטעם ואת המרקם. אפשר לגוון בצבעים ובטעם ע”י שימוש ביוגורט בטעמי פירות שונים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים בננות, יוגורט ודבש במעבד מזון (או בלנדר מוט) עד לקבלת מרקם נוזלי וחלק.
2
יוצקים את הבלילה לתבניות ארטיקים או לכוסות קטנות חד-פעמיות ומניחים מקלות ארטיק במרכז (להשיג בחנויות יצירה).
3
מקפיאים למשך הלילה ומחלצים מהתבניות או הכוסות לפני ההגשה.