מתכון

אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים

אבטיח ובולגרית זה מתבקש, אבל יש עוד גבינות שישמחו לבלות עם האדום הגדול. כאן שידכנו לו מוצרלה

1,300 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2016
אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לגרמולטה:

לסלסה זיתים:

אופן ההכנה

מכינים את הגרמולטה:

1

מערבבים את החומרים בקערה קטנה.

2

חותכים פיסות גסות מהאבטיח ומערבבים עם תערובת הגרמולטה.

מכינים סלסה זיתים:

3

מערבבים את החומרים בקערה נוספת.

מגישים:

4

מניחים את האבטיח המתובל על צלחת הגשה ומעליו קרעי מוצרלה. מניחים מעל תלוליות מסלסת הזיתים ומגישים מייד.