מתכון

אצבעות שוקולד וקורנפלקס

כשמחברים בין קורנפלקס ושוקולד מומס נולד סוג חדש ומשוכלל של נשנוש אולטימטיבי - אצבעות שוקולד וקורנפלקס פריכות

31,099 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
אצבעות שוקולד וקורנפלקס. צילום: דניה ויינר
אצבעות שוקולד וקורנפלקס. צילום: דניה ויינר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

ממיסים שוקולד מריר, חלב, חמאת בוטנים ונוגט במיקרוגל. מערבבים היטב.

2

יוצקים את התערובת על הקורנפלקס ומערבבים היטב.

מעצבים

3

אפשר להעביר את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, לקרר שעה ולחתוך למלבנים או ריבועים. לחילופין, אפשר להעביר את התערובת לחצי שעה במקרר, עד לקבלת מרקם יציב, ולזלף לאצבעות ביד חופשית.