החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט:
לוויניגרט תפוחים:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הוויניגרט:
1
יוצקים מיץ תפוחים לסיר נירוסטה ומיץ הדרים לסיר נוסף ומצמצמים אותם על להבה נמוכה עד שמתקבלים 200 מ"ל בלבד (כ-2/3 כוס) מיץ תפוחים ו-50 מ"ל בלבד (כ-1/4 כוס) מיץ הדרים. מצננים. יוצקים לבלנדר את כל הרכיבים ומערבלים לוויניגרט חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים את הסלט:
2
מערבבים בקערה את כל הירקות ועשבי התיבול. יוצקים רוטב ומערבבים. מפזרים תערובת בוטנים ואגוזים ומגישים.
ניסויים שערכנו כדי לקצר את הדרך (בלי רשות מקונפורטי כמובן) העלו שאפשר לוותר על צמצום מיץ התפוחים הסחוט ולהשתמש בתרכיז סיידר הגליל.