מתכון

ביצים ממולאות

מנה ראשונה חגיגית ויפה

6,437 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
ביצים ממולאות. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר | הפקת "טיב טעם"
ביצים ממולאות. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר | הפקת "טיב טעם"

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ובמקביל מכינים קערה עם מי קרח. מניחים בזהירות את הביצים בסיר, מבשלים 10 דקות ומעבירים למי קרח. מצננים כ-10 דקות.

2

מקלפים את הביצים וחוצים לרוחב. מוציאים את החלמונים ומעבירים לקערה.

3

מוסיפים לקערה את שאר החומרים (מלבד החלבונים) ומערבבים היטב לקבלת ממרח. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.

4

מניחים את חצאי החלבונים על צלחת הגשה ומזלפים בנדיבות את המלית. מגישים, רצוי באותו יום.