החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ובמקביל מכינים קערה עם מי קרח. מניחים בזהירות את הביצים בסיר, מבשלים 10 דקות ומעבירים למי קרח. מצננים כ-10 דקות.
2
מקלפים את הביצים וחוצים לרוחב. מוציאים את החלמונים ומעבירים לקערה.
3
מוסיפים לקערה את שאר החומרים (מלבד החלבונים) ומערבבים היטב לקבלת ממרח. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
4
מניחים את חצאי החלבונים על צלחת הגשה ומזלפים בנדיבות את המלית. מגישים, רצוי באותו יום.