המתכון הזה נותן את מרכז הבמה למיץ העגבניות, ובעזרת מעט תיבול ולא מעט חריפות מתקבל משקה הבסיס המושלם. אם מכינים כמות גדולה, כדאי לערבב את המרכיבים הלא-אלכוהוליים מראש ולשמור קצת במקרר, להעמקת טעמים. את החזרת הטרייה מומלץ לגרר ממש לפני ההגשה כי היא מאבדת מחריפותה ככל שהזמן עובר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את החומרים למעט הוודקה ומעבירים למקרר לשעתיים למיזוג טעמים. אפשר לשמור במקרר עד שבועיים.
להגשה:
2
מוסיפים לתערובת וודקה ביחס של 1:3 (גם כאן אפשר לשחק קצת לפי הטעם וההעדפה למשקה חזק יותר או חלש יותר) ומעבירים לשייקר (או לכוס גדולה אחרת). "זורקים" משייקר לשייקר (או מכוס מכוס) במשך כחצי דקה להכנסת אוויר.
3
מוזגים לכוסות גבוהות עם קרח, מעטרים בגבעולי סלרי, בפרוסת לימון שתובלה במלח גס ופלפל שחור גרוס ובתלולית קטנה של חזרת טרייה.