הקונדיטורית מורן לילה שולפת זכרונות מהמקפיא ומגישה גרסאות אנינות למתוקים נוסטלגיים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממיסים שוקולד עם שמנת וחמאה במיקרוגל או על ביין מארי ומערבבים לקרם חלק. מוסיפים וויסקי ומערבבים שוב.
2
יוצקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה (בכל תבנית אמורה להתקבל שכבה בגובה כ-2 ס”מ). מקפיאים לפחות 4 שעות ועד לילה.
3
מוציאים מהמקפיא ומחלצים מהתבנית. חותכים לפסים ברוחב 1 ס”מ וטובלים בשבבי קרמל. אם רוצים לקבל ממש צורה של גליליות, מגלגלים את הפסים מעט בתוך שברי הקרמל עם האצבעות. שומרים בקופסה אטומה במקפיא.
גיוון: במקום וויסקי אפשר להשתמש בליקר שוקולד.