לגרסה טבעונית: מחליפים את החמאה בכמות זהה של שמן קוקוס.
גיוון: במקום תמרים מרוסקים אפשר להשתמש במלית תמרים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מעבדים תמרים וחמאה (או שמן קוקוס) במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים שברי ביסקוויטים משני סוגים ואגוזי מלך. מערבבים בעדינות עד שהתוספות נטמעות בתערובת.
3
מחלקים את התערובת ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לגלילה מהודקת. מגלגלים את הגלילות בקוקוס טחון עד שהן מצופות מכל הכיוונים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך 30 דקות לפחות.
4
פורסים את הגלילות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מגישים קפוא או שומרים במקרר ומגישים קר.