מתכון

גלילת תמרים ואגוזים

חטיף התמרים המוכר מקבל כאן טוויסט פריך. אם משתמשים בשמן קוקוס מקבלים קינוח פרווה (ואפילו טבעוני)

19,402 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2016
גלילת תמרים ואגוזים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
גלילת תמרים ואגוזים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

לגרסה טבעונית: מחליפים את החמאה בכמות זהה של שמן קוקוס.

גיוון: במקום תמרים מרוסקים אפשר להשתמש במלית תמרים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מעבדים תמרים וחמאה (או שמן קוקוס) במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מוסיפים שברי ביסקוויטים משני סוגים ואגוזי מלך. מערבבים בעדינות עד שהתוספות נטמעות בתערובת.

3

מחלקים את התערובת ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לגלילה מהודקת. מגלגלים את הגלילות בקוקוס טחון עד שהן מצופות מכל הכיוונים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך 30 דקות לפחות.

4

פורסים את הגלילות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מגישים קפוא או שומרים במקרר ומגישים קר.