חומוס הבית. שלכם. אל תתנו למיתוס להפחיד אתכם. גם אתם יכולים!
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מעבירים את הגרגרים לסיר, מכסים בהרבה מים, מוסיפים שמן זית ומבשלים כ-½3 שעות, בהתחלה על להבה בינונית ואחר כך נמוכה, עד שהם מתרככים ומתפוררים ממש.
2
מקררים לטמפ' החדר.
3
מכניסים את החומוס עם 1/2 כוס מנוזל הבישול למעבד מזון,
4
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים. מוסיפים עוד מי בישול לפי הצורך.
5
אם אתם בעניין של חומוס בהיר הוסיפו קרח, שילבין את המסה וידאג שלא תתחמם. אם אתם אוהבים חומוס חם — ותרו עליו.