מתכון

החומוס של גיא פרץ

חומוס הבית שלכם. אל תתנו למיתוס להפחיד אתכם - קל וטעים להכין אותו בבית

13,547 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
החומוס של גיא פרץ. צילום: אילון פז
החומוס של גיא פרץ. צילום: אילון פז

חומוס הבית. שלכם. אל תתנו למיתוס להפחיד אתכם. גם אתם יכולים!

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מעבירים את הגרגרים לסיר, מכסים בהרבה מים, מוסיפים שמן זית ומבשלים כ-½3 שעות, בהתחלה על להבה בינונית ואחר כך נמוכה, עד שהם מתרככים ומתפוררים ממש.

2

מקררים לטמפ' החדר.

3

מכניסים את החומוס עם 1/2 כוס מנוזל הבישול למעבד מזון,

4

מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים. מוסיפים עוד מי בישול לפי הצורך.

5

אם אתם בעניין של חומוס בהיר הוסיפו קרח, שילבין את המסה וידאג שלא תתחמם. אם אתם אוהבים חומוס חם — ותרו עליו.