מתכון

ויסבראטן עם סלסת פטרוזיליה לימונית ורימונים

השילוב בין הבשר הספוג בניחוחות שום לסלסה הדרית-עוקצנית הוא הברקה.

1,206 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2016
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

השילוב בין הבשר הספוג בניחוחות שום לסלסה הדרית-עוקצנית הוא הברקה.

ויסבראטן כבוש

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסה:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מכינים ויסבראטן כבוש לפי המתכון שבקישור

2

טוחנים את כל חומרי הסלסה במעבד מזון לתערובת אחידה אך לא חלקה לגמרי (כמו פסטו).

3

מסדרים פרוסות ויסבראטן כבוש בצלחות הגשה ויוצקים עליהן תלוליות קטנות מהסלסה. מטפטפים מיץ לימון ושמן זית ומפזרים רימונים. מגישים מייד.