מתכון

זוקיני וחצילים בציפוי פירורי לחם ופרמזן

הגרסה הבריאה לצ'יפס: את תפוחי האדמה המטוגנים מחליפים באצבעות זוקיני וחצילים אפויות

13,595 בשלנים התעניינו במתכון זה
זוקיני וחצילים בציפוי פירורי לחם ופרמזן. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
זוקיני וחצילים בציפוי פירורי לחם ופרמזן. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

גיוונים
• מתבלים את פירורי הלחם בכפית אבקת קארי מדראס.
• פורסים את הזוקיני למטבעות במקום למקלונים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים פירורי לחם ופרמזן עם מלח ופלפל.

3

טובלים את הירקות בחלבונים טרופים במים, מצפים בפירורים ומניחים בתבנית.

4

אופים 25-20 דקות או עד שהירקות זהובים ופריכים. מגישים חמים או בטמפ’ החדר.