מנה ערבית קלאסית, שנאכלת בדרך כלל כבראנץ’ מאוחר.
רוצים להכין גם את החומוס? המתכון המלא לחומוס ביתי
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבשר:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת כבדה. כאשר היא חמה, מוסיפים שמן ומחממים היטב. מטגנים בצל להזהבה, מוסיפים למחבת את הבשר ומשחימים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות. מוסיפים שום, מתבלים, ובסיום הטיגון מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומורידים מהאש.
2
משטחים חומוס בצלחת הגשה, ובמרכז מניחים מתערובת הבשר. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים.