מתכון

חטיפי בריאות סילאן וטחינה

חטיפי אנרגיה ביתיים שהולכים נהדר עם יוגורט ולצד הקפה

57,583 בשלנים התעניינו במתכון זה
חטיפי בריאות סילאן וטחינה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
חטיפי בריאות סילאן וטחינה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מתכון לתבנית בגודל 20×25 ס"מ.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת כף עץ – בהתחלה זה נראה בלתי אפשרי לאיחוד אבל בסוף זה קורה.

3

משטחים את התערובת בתבנית.

4

אופים 45 דקות עד שהמשטח יבש ויציב. מצננים לחלוטין.

5

מחלצים את המשטח מהתבנית, חותכים למלבנים ושומרים עד שבועיים בקופסה אטומה.

גיוון: מחליפים את הצימוקים בחמוציות ללא סוכר או בפצפוצי שוקולד.