החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את הקרם:
1
מקציפים חלמונים וסוכר במיקסר במהירות גבוהה. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה גבינת מסקרפונה, כף בכל פעם. מערבבים עד שהתערובת נעשית אחידה. מוסיפים שמנת, מגבירים מהירות ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
2
מקציפים את השמנת בנפרדבמהירות גבוהה עד קבלת קרם יציב. מקפלים את השמנת לתוך תערובת המסקרפונה והחלמונים.
מרכיבים:
3
מערבבים קפה, אמרטו וברנדי בקערה נפרדת. טובלים כל בישקוט במהירות בקפה, ומסדרים בתבנית שכבה של בישקוטים. יוצקים עליהם חצי מכמות הקרם. חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת.
4
מפזרים מעל שוקולד ומגישים.