מתכון

טנזיה

מתכון לתוספת המתוקה של הקוסקוס - לא זה שאוכלים ביומיום אלא זה של החגיגות

4,418 בשלנים התעניינו במתכון זה
טנזיה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף
טנזיה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

משרים את הפירות המיובשים ביין עם מקל קינמון כשעה.

2

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים סילאן ואת הפירות ומבשלים עוד 4-3 דקות, עד שהנוזל מצטמצם ונספג בהם מעט.

3

מוסיפים אגוזים, מבשלים דקה-שתיים לזיגוג ומגישים על מצע של קוסקוס.