מתכון

יַאם פְּלָהמוּק של בית תאילנדי

מנה ראשונה תאילנדית מקורית של שף יריב מלילי

8,957 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2017
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חולטים קלמארי בשפע מים רותחים במשך דקה עד שצבעם נאטם. מסננים.

2

טוחנים פלפל ירוק עם שן שום במעבד מזון עד לקבלת מחית.

3

שמים בקערה את הקלמארי החלוטים, מחצית ממחית הפלפל והשום ושאר החומרים. מערבבים ומוסיפים עוד מהמחית במידת הצורך. מגישים מייד.