שוקולד וחלבה הם פשוט שידוך משמיים. אחרי שתטעמו את כדורי השוקולד האלה, לא תרצו להכין יותר כדורי שוקולד “רגילים”.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
ממיסים את שני סוגי השוקולד עם חמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
2
טוחנים ביסקוויטים במעבד מזון לפירורים ומעבירים לקערה.
3
מוסיפים חלבה, חלב ואת תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות התערובת.
4
יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים בחלבה. שומרים במקרר.