מתכון

כנפי עוף ברוטב דבש, שום וג'ינג'ר

ההכנה קלה מאוד - רק לערבב את חומרי הרוטב - אך שימו לב שלתוצאה מיטבית יש להשרות את הכנפיים במרינדה לילה מראש

14,467 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
כנפי עוף ברוטב דבש, שום וג'ינג'ר
כנפי עוף ברוטב דבש, שום וג'ינג'ר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

אופן ההכנה

1

בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את הכנפיים למשך הלילה.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

צולים כ-40 דקות עד שהכנפיים שחומות יפה. ניתן לצלות מראש ולחמם במקום.