מתכון

לביבות כרישה

כפתיקאס די פראס - לביבות כרישה מטוגנות מסורתיות

83,598 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
לביבות כרישה. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
לביבות כרישה. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון:

אופן ההכנה

1

מבשלים כרישה במי מלח כ-20 דקות לריכוך. מסננים וסוחטים היטב את עודפי המים.

2

מעבדים את הכרישה עם שאר החומרים במעבד מזון בפולסים לקבלת עיסה די אחידה. מעצבים קציצות מעט שטוחות.

3

מחממים מחבת טפלון עם שמן, ומטגנים עד שהלביבות זהובות. מניחים על נייר סופג.

רוצים לביבות פריכות?
מטגנים אותן במטגנת חשמלית או בסיר טיגון. מחממים ל-170 מעלות, ומטגנים 4-3 דקות עד לקבלת לביבות במעטה שחום ופריך.