מתכון

לזניה עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה

מתכון מושלם לרגעים שבהם חייבים לתקתק ארוחה. שלוש דקות בישול, רבע שעה בתנור - ויש לכם מנה לתפארת

3,925 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
לזניה בלגן עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה. סגנון: אוריה גבע | צילום: אסף אמברם | כלים ואביזרים: DOMO&Delicates ואוסף פרטי
לזניה בלגן עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה. סגנון: אוריה גבע | צילום: אסף אמברם | כלים ואביזרים: DOMO&Delicates ואוסף פרטי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור במצב גריל עליון ל-180 מעלות.

2

מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. כשהמים רותחים קורעים פנימה את עלי הפסטה ומבשלים 2 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים עלי תרד ומבשלים דקה נוספת.

3

מסננים את כל תכולת הסיר ומעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה.

4

מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מזלפים מעל שמן זית.

5

צולים בתנור 15 דקות עד שהגבינות מבעבעות ומזהיבות. מגישים חם.