החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור במצב גריל עליון ל-180 מעלות.
2
מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. כשהמים רותחים קורעים פנימה את עלי הפסטה ומבשלים 2 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים עלי תרד ומבשלים דקה נוספת.
3
מסננים את כל תכולת הסיר ומעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה.
4
מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מזלפים מעל שמן זית.
5
צולים בתנור 15 דקות עד שהגבינות מבעבעות ומזהיבות. מגישים חם.