מתכון

לזניה-רביולי

מאפה פסטה משגע באפס מאמץ

20,558 בשלנים התעניינו במתכון זה
לזניה-רביולי. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
לזניה-רביולי. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים שכבה של 8 רביולי בתבנית משומנת, יוצקים 1/3 מכמות העגבניות, מלח, פלפל ו-1/3 מכמות השמנת ומפזרים מעט פרמזן. ממשיכים כך עוד פעמיים ומסיימים בציפוי של פרמזן.

2

אופים 15 דקות עד שהכל מבעבע ומגישים מייד.