את אטריות הזוקיני מגלפים בעזרת קולפן ירקות. הכנתי מנה דומה לזו, רק עם בטטה, בתוכנית הטלוויזיה שלי, ותוך דקה מרגע השידור קיבלתי עשרות תגובות בפייסבוק ובאתר התוכנית. אחד המתכונים הכי קלים וטעימים שתכינו אי פעם!
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים אטריות זוקיני, שמן זית, רוטב סויה ותימין בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מניחים 8 תלוליות בתבנית.
3
אופים 30-25 דקות עד שה”אטריות” זהובות.
4
מגישים מייד או מפחיתים 5 דקות ממשך האפייה ומשלימים אותה בסמוך להגשה.