החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מחממים מחבת גדולה על להבה נמוכה, מוסיפים שמן זית, כרישה ושום ומאדים כ-5 דקות עד לריכוך. מגבירים את הלהבה, מוסיפים תרד ומאדים עד שהוא מאבד מנפחו. מצננים וסוחטים היטב.
3
מעבירים את תערובת התרד לקערה, מוסיפים גבינות וביצים, מתבלים בפלפל, ואם יש צורך מלח ומערבבים.
4
מפזרים פירורי לחם בתחתית של תבנית פיירקס ויוצקים את התערובת.
5
אופים כחצי שעה עד שזהוב ויציב.
6
מגישים חם או בטמפ' החדר עם סלט ירקות וביצים קשות.