מתכון

מאפינס תפוזים ופיסטוק ללא סוכר

השילוב של תפוזים ופיסטוקים מרענן ומיוחד

7,737 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מאפינס תפוזים ופיסטוק ללא סוכר. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
מאפינס תפוזים ופיסטוק ללא סוכר. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.

2

טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמן קנולה, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים.

3

בקערה נפרדת מערבבים קמח, “כמו סוכר” ואבקת אפייה. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים פיסטוקים ומערבבים רק עד לפיזורם בתערובת.

4

יוצקים לתבנית עד 2/3 גובה השקעים ומפזרים מעל מעט חצאי פיסטוקים.

5

אופים 20-15 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.

6

מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.