החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
2
טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמן קנולה, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים.
3
בקערה נפרדת מערבבים קמח, “כמו סוכר” ואבקת אפייה. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים פיסטוקים ומערבבים רק עד לפיזורם בתערובת.
4
יוצקים לתבנית עד 2/3 גובה השקעים ומפזרים מעל מעט חצאי פיסטוקים.
5
אופים 20-15 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.
6
מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.