משתמשים כתחתית בנשיקות מרנג קנויות, מכינים קרם מערמונים מוכנים (בוואקום) ומסיימים בהר של קצפת מעל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם ערמונים:
לקישוט:
אופן ההכנה
מכינים קרם ערמונים:
1
טוחנים ערמונים עם חלב ואבקת סוכר במעבד מזון עם להב פלדה, עד לקבלת משחה חלקה, ומעבירים למקרר.
מכינים קצפת:
2
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה.
מרכיבים את המנה:
3
מניחים חופן נשיקות בכוס או בצלחת ועליהן 2 כפות קרם ערמונים. מזלפים מעל קצפת ומקשטים בערמון מסוכר. מגישים מיד.