מתכון

מוס שוקולד קפה ללא ביצים

אפשר להגיש מייד או לשמור במקרר ואז מתקבל מוס דחוס במרקם של פאדג’

30,594 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מוס שוקולד קפה ללא ביצים. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
מוס שוקולד קפה ללא ביצים. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף

אפשר להגיש מייד או לשמור במקרר ואז מתקבל מוס דחוס במרקם של פאדג’.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים את שני סוגי השוקולד עם קפה ותמצית וניל על ביין מארי. מערבבים לגנאש ומצננים 3-2 דקות.

2

מקציפים שמנת. כשמתחילה להיווצר קצפת, מוסיפים אבקת סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף לקצפת יציבה ורכה.

3

מערבבים 1/4 מהקצפת אל תערובת השוקולד. מקפלים בעדינות את שאר הקצפת.

4

מגישים מייד או שומרים בקירור.