מתכון

מילוי גנאש שוקולד לסופגניות

2 מילויים שוקולדיים לסופגניה, שונים בטעמם אך זהים באופן הכנתם. ניתן להשתמש במילוי גם כציפוי חגיגי לסופגניות

7,010 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
מילוי גנאש שוקולד לסופגניות. צילום: דניאל לילה
מילוי גנאש שוקולד לסופגניות. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למילוי גנאש שוקולד וקפה:

למילוי גנאש שוקולד תפוז:

אופן ההכנה

מכינים את הגנאש:

1

מרתיחים את השמנת עם הקפה או גרידת התפוז. מסננים, ומוסיפים שוקולד. מערבבים היטב עד להטמעות מלאה של השוקולד וקבלת מרקם חלק.

2

ממלאים את הסופגניות במילוי הגנאש המבוקש.

לציפוי שוקולד:

3

טובלים את הסופגניות במילוי ומגישים מייד.