החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים בצל, גזר, שומר וקולרבי 5 דקות עד שהבצל מזהיב. מוסיפים חוויאג' ושום ומטגנים דקה עד שעולה ניחוח.
2
מוסיפים תפוחי אדמה ופטריות ומטגנים 3 דקות עד שהפטריות מתחילות להזהיב. מוסיפים גריסים, מלח ופלפל ומערבבים.
3
יוצקים ½1 ליטר מים רותחים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 30 דקות על להבה נמוכה עד שהגריסים מתרככים.
4
מוסיפים שמיר קצוץ, מערבבים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.