סלטים, תבשילים, מאפים וממולאים – כל מי שאי פעם טרח על קילוף ארטישוק יודע שזו ההמצאה שעושה לנו חיים קלים במיוחד במטבח. הסלט הוא פרפראזה אישית על הסלט המרוקאי הנודע.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים ווק או מחבת רחבה עם שמן זית ושום. מוסיפים תחתיות ארטישוק ומקפיצים 5-3 דקות להזהבה.
2
מוסיפים מים ואת שאר המרכיבים ומבשלים כ-10 דקות ללא כיסוי עד לצמצום הרוטב ולריכוך הארטישוק.
3
מגישים חמים או קר עם פטרוזיליה מעל.
גיוון: מחליפים את החומץ ב-1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי.