פול ירוק בסלט טרי? למה לא? טעמו העדין משתלב נפלא עם הטעם האניסי של השומר והמתקתקות של התפוח.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
אם משתמשים בפול טרי, חולטים את התרמילים 10 דקות במים רותחים ומקלפים. אם משתמשים בפול קפוא חולטים 5-3 דקות.
2
מסירים את הקליפה הדקיקה.
3
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומתקנים תיבול.
4
מערבבים את חומרי הסלט בקערה רחבה, מוסיפים חצי מכמות הרוטב ומערבבים. מוסיפים עוד לפי הצורך ומגישים.