החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן.
2
מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים שום.
3
כשהשמן חם והשיניים מתחילות להזהיב מוסיפים פטריות ומקפיצים עם מלח, פלפל ועשבי תיבול (למעט הפטרוזיליה) 4-3 דקות עד שמזהיבות. אם המחבת לא מכילה את כל הכמות, עובדים בשני מחזורים. מוסיפים בלסמי ומצמצמים דקה.
4
מורידים מהכיריים, מוסיפים פטרוזיליה ויוצקים על ערמת הקוסקוס. מגישים מייד.
- מחליפים את הקוסקוס בבורגול.
- במקום פטריות יער אפשר להשתמש בחצוצרות יער ואלמוג היער.