החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים סירופ סוכר
1
מביאים מים וסוכר לרתיחה ומבשלים 6-5 דקות. מצננים. מחממים תנור ל-250 מעלות.
מכינים את הרוטב
2
מערבבים בסיר סירופ סוכר, רוטב צ'ילי, חומץ, קטשופ, דבש ורוטב HP.
3
טוחנים במעבד מזון את שאר המרכיבים, מוסיפים לסיר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש.
צולים ומגישים
4
מעבירים את הצלעות לתבנית ויוצקים עליהן רוטב ומים ביחס הבא: 700 מ"ל רוטב על 2 ליטר מים (שומרים את שאר הרוטב להמשך).
5
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כשעתיים, עד שהספריבס מתרככות אך לא מתפרקות. מוודאים שהן מכוסות בנוזלים במהלך האפייה. עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור בתבנית.
6
סמוך להגשה מוציאים את הספריבס מהתבנית ומעבירים לסיר נקי. יוצקים לסיר את שארית הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ונדבק לצלעות. מגישים מיד.