אפשר אפילו לחלק את התערובת לשניים או שלושה חלקים, ולתבל כל חלק בתיבול שונה. כדי להבדיל בין הטעמים גם לאחר האפייה, מזלפים בצורות שונות – מקלות, עיגולים, פיתולים, פרחים וכו'…
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים במיקסר ביצים וסוכר במהירות בינונית במשך 10 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מנפים מעל קמח, מוסיפים אניס ומקציפים קצרות, רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
2
מעבירים את הבצק שהתקבל לשקית זילוף, ומזלפים על יריעת סיליקון (סילפת) גבעות בקוטר 3 ס"מ. מפזרים מעל סוכר בנדיבות. מטים את התבנית ומנערים קלות, כדי להיפטר מעודפי הסוכר (שלא נדבק לבצק). משאירים בטמפ' החדר (לא מכסים) 3 שעות לייבוש.
3
מחממים תנור ל-160 מעלות.
4
אופים 15-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות ומתנתקות בקלות מיריעת הסיליקון. מצננים ומנשנשים. העוגיות נשמרות זמן רב בכלי אטום בטמפ' החדר.