מתכון

עוגיות מקרון קלילות במילוי קרם שוקולד

די לטהרנות! עוגיות מקרון לא תמיד צריכות להיות מדוגמות כמו חיילים. הנה מתכון שכיף להכין בבית

60,393 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
עוגיות מקרון קלילות במילוי קרם שוקולד. צילום: מיכל לנרט | סגנון : רותם ניר
עוגיות מקרון קלילות במילוי קרם שוקולד. צילום: מיכל לנרט | סגנון : רותם ניר

כולם מקטרים כמה קשה להכין מקרונים מקצועיים. ואנחנו אומרים: די לטהרנות! עוגיות מקרון לא תמיד צריכות להיות מדוגמות כמו חיילים. הנה מתכון שכיף להכין בבית, ומי שלא נאה לו – שישאיר לנו.

הבאנו לכם את כל השלבים לעוגיית מקרון שכיף להכין בבית:

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית קרם שוקולד:

למלית קרם שוקולד לבן:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מכינים מקרונים

2

מקציפים חלבון וסוכר במיקסר עם וו בלון לקצף יציב.

3

מנפים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים בקערה נפרדת. מקפלים את אבקת השקדים לתוך החלבון המוקצף.

4

מזלפים את המרנג על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה.

5

אופים 4 דקות, מסובבים את התבניות ואופים 4 דקות נוספות. מצננים.

ממלאים את המקרונים

6

בוחרים אחת מהמליות: מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן ומסירים מהאש.

7

מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים חמאה וטורפים עד שהיא נמסה. מצננים ומעבירים לשקית זילוף.

8

מזלפים מן המלית על מחצית מהעוגיות, ומכסים בשאר העוגיות. שומרים בכלי אטום.