מתכון

עוגיות קראנץ' שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות, ממכרות ונשמרות יפה בצנצנת סגורה (בתנאי שתחביאו אותה)

34,392 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
עוגיות קראנץ' שוקולד צ'יפס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דלית רוסו
עוגיות קראנץ' שוקולד צ'יפס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.

2

מערבבים קמח, סודה ומלח בקערה.

3

מקציפים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן במיקסר עד לקבלת קרם אוורירי. מוסיפים וניל, ביצה וחלמון ומקציפים למרקם חלק. מורדים את המהירות, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבלים עד שהם נטמעים. מוציאים מהמיקסר.

4

מוסיפים שוקולד צ'יפס לתערובת תוך כדי ערבוב בכף עץ בתנועות קיפול.

5

מניחים כפית מן התערובת בתבניות המרופדות במרווחים ליצירת עוגיות קטנות ואחידות בגודלן.

6

אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות מתייצבות ומעט מזהיבות.