החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
2
מערבלים חמאה וסוכר כ-3 דקות במיקסר לקרם בהיר ואוורירי. מוסיפים ביצה ומערבלים עוד דקה לקבלת מרקם חלק ואחיד.
3
מנפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה לתוך התערובת, מוסיפים גם שיבולת שועל, קינמון ווניל ומערבלים דקה-שתיים עד לאיחוד החומרים.
4
מוציאים את הקערה מהמיקסר, מוסיפים קוביות תפוחים ואגוזי פקאן ומערבבים ידנית.
5
מניחים בתבניות תלוליות מהתערובת בקוטר 4 ס"מ בעזרת 2 כפות.
6
אופים 20-15 דקות עד הזהבה.
7
מצננים לטמפ' החדר ושומרים בקופסה אטומה במקרר (התפוחים חייבים קירור, כדי שלא יתקלקלו). רצוי לאכול באותו יום.
טיפ: אם בהמשך העוגיות נרטבות מהתפוחים, מחממים תנור ל-160 מעלות ומייבשים אותן 7-5 דקות. מצננים לטמפ' החדר לפני שמגישים. שומרים בקופסה אטומה.