תבנית אינגליש קייק גדולה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, צימוקים ואגוזים בקערה.
3
מערבבים בקערה שנייה את יתר החומרים למעט הגזר.
4
מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים תוך כדי ערבוב עם מטרפה ידנית. מוסיפים את הגזר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית ומחליקים את חלקה העליון.
5
מכניסים מייד לתנור (כדי לא לקלקל את אפקט ההתפחה) ואופים כ-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים לטמפ' החדר לפני הפריסה.
6
העוגה תישמר כמה ימים בטמפ' החדר כשהיא מכוסה או עטופה בניילון.
גיוון: מחליפים את הצימוקים בשוקולד צ'יפס או בחמוציות ואת אגוזי המלך — באגוזים אהובים אחרים.