שימו לב שנדרש לפנות מספר שעות לקירור והתייצבות העוגה.
לתבנית בקוטר 22 ס”מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס:
לקרם:
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית.
מכינים את הבסיס:
2
מקציפים ביצים עם סוכר כ-8 דקות לתערובת תפוחה ובהירה. מנפים מעל התערובת אינסטנט פודינג שוקולד ומקפלים פנימה. יוצקים לתבנית.
3
אופים כ-25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים (מרכז העוגה שוקע ומתקבלת צורה של קערה).
מכינים את הקרם:
4
מקציפים חלב עם שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב. ממלאים בקרם את ה”קערה” שבעוגה ומחליקים. מעבירים למקרר לשעה לפחות.
מצפים:
5
שמים שמנת מתוקה בסיר ומביאים לרתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים את הציפוי על העוגה ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות להתייצבות. שומרים עד 3 ימים במקרר.