השילוב של חרדל ויוגורט בהשראה הודית מרכך את העוף ומשמר את העסיסיות. הטרגון לוקח את הטעם למחוזות צרפת ומקנה לעוף דל הטעם ניחוחות אניס עזים.
יש לפנות זמן להשרייה בין שעתיים לללילה שלם לפני ההכנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים חזה עוף במלח ופלפל ומניחים בקערה גדולה.
2
מערבבים שום, יוגורט, חרדל וטרגון בקערית, יוצקים על העוף ושומרים במקרר כשעתיים ועד לילה.
3
מחממים מחבת ברזל או טפלון מחורצת עד שהיא לוהטת. משמנים קלות וצורבים את נתחי העוף מכל הצדדים, עד שהם מבושלים לגמרי מבפנים ועם דוגמת פסים מבחוץ. אפשר גם לצלות על גריל פחמים.