גיוון: אם אין שוקולד צ'יפס לבן אפשר להמיר בשוקולד לבן שבור לחתיכות קטנות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשימון התבניות:
לקישוט:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים קעריות אישיות חסינות חום במעט חמאה.
2
ממלאים כל קערית בקוביות באגט ומפזרים שוקולד וצימוקים.
3
מערבבים ביצים, שמנת מתוקה, חלב, סוכר ותמצית ווניל בקערה ויוצקים על קוביות הלחם.
4
מניחים את הקעריות בתבנית תנור עם מים חמים עד מחצית מגובה התבנית. אופים 35-30 דקות, עד שהלחם מזהיב.
5
מקשטים באבקת סוכר ומגישים חם או בטמפ’ החדר.