מתכון

פודינג לחם ושוקולד לבן

ברד פודינג זריז: שי לי ליפא מלמדת כיצד מכינים ברד פודינג משאריות באגט עם תוספת של שוקולד לבן וצימוקים

17,173 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
פודינג לחם ושוקולד לבן. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
פודינג לחם ושוקולד לבן. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

גיוון: אם אין שוקולד צ'יפס לבן אפשר להמיר בשוקולד לבן שבור לחתיכות קטנות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשימון התבניות:

לקישוט:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים קעריות אישיות חסינות חום במעט חמאה.

2

ממלאים כל קערית בקוביות באגט ומפזרים שוקולד וצימוקים.

3

מערבבים ביצים, שמנת מתוקה, חלב, סוכר ותמצית ווניל בקערה ויוצקים על קוביות הלחם.

4

מניחים את הקעריות בתבנית תנור עם מים חמים עד מחצית מגובה התבנית. אופים 35-30 דקות, עד שהלחם מזהיב.

5

מקשטים באבקת סוכר ומגישים חם או בטמפ’ החדר.