מתכון

רדיאטורי עם פטריות יער ועשבי תיבול

שמן זית, שום ושפע פטרוזיליה, בזיליקום ואורגנו עומדים בבסיס הרוטב. הוא עוטף את הפסטה ויוצר חגיגה של טעמים

4,666 בשלנים התעניינו במתכון זה
פוזילי עם פטריות יער ועשבי תיבול. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
פוזילי עם פטריות יער ועשבי תיבול. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

שמן זית, שום ושפע פטרוזיליה, בזיליקום ואורגנו עומדים בבסיסו של הרוטב הטעים. הוא עוטף את הפסטה והפטריות ויוצר חגיגה של טעמים ים תיכוניים רעננים.

בארוחות שלנו הפטריות הן הכוכבות הראשיות. הן ממלאות את הבית בניחוחות נעימים של אדמה ומוסיפות למנות הפסטה טעמים משובחים ו-100% בריאות מן הטבע. שמן זית, שום ושפע עשבי תיבול הם השותפים הטבעיים של הצמד המנצח.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים 4 כפות שמן זית, שום, אורגנו, פטרוזיליה ובזיליקום בקערת מעבד מזון ומרסקים למחית גסה.

2

מחממים 2 כפות שמן זית במחבת עמוקה ורחבה ומקפיצים פטריות עם מלח ופלפל כ-3 דקות.

3

בינתיים מבשלים פסטה בסיר גדול עם מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה. שומרים 1/4 כוס ממי הבישול.

4

מוסיפים לפטריות את מחית עשבי התיבול, את הפסטה המבושלת (עם מי הבישול ששמרנו) וקליפת לימון, מערבבים דקה-שתיים ומגישים.

גיוון: מוסיפים בהגשה גבינת פקורינו מגוררת.