החג הכי טעים (שלא נאמר הכי משמין) כבר מאחורינו. לפני שנפצח בהכנות לקיץ נשארה לנו עוד משוכה אחרונה: למגר את שאריות הגבינה שנותרו אחרי החג — חריץ של דנבלו, קובייה קטנה של צפתית קשה, גאודה ועוד קצת כנען — ולזכור שבשנה הבאה אפשר לקנות פחות.
הוציאו את הסיר הקטן והנטוש מהבוידעם, ונצלו אותו רגע לפני שמתחיל להיות חם מדי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה יין ושמנת עם תבלינים.
2
מוסיפים את הגבינות המגוררות/מפוררות בהדרגה ומערבבים להמסה.
3
לפני ההגשה מעבירים לכלי של פונדו, שמונח על פתיליה לחימום.