מתכון

פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק

טעמי המזרח הרחוק ב-5 דקות הכנה. מגישים על אורז לבן עם טפטוף של שמן שומשום מעל.

21,358 בשלנים התעניינו במתכון זה
פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

משרים את הפורצ’יני ב-1/4 כוס מים חמים לכ-15 דקות.

3

מערבבים את כל החומרים, כולל הפורצ’יני ומי ההשריה, בשקית קוקי תוך כדי ניעור.

4

מניחים את השקית בתבנית. אין צורך לחורר.

5

אופים 5 דקות, הופכים את השקית ואופים עוד 10 דקות או עד שהפטריות סופגות את הטעמים היטב. מגישים חם.

גיוון: מוסיפים לשקית 3-2 ראשי בוק צ’וי חצויים או חתוכים לרבעים, תלוי בגודל שלהם.