מתכון

פילה סלמון בציפוי חרדל, לימון וצלפים

פלחי הלימונים השלמים והטעמים החצופים של החרדל והצלפים לא ישאירו איש מהאורחים אדיש

19,682 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פילה סלמון בציפוי חרדל, לימון וצלפים1. צילום: דן לב
פילה סלמון בציפוי חרדל, לימון וצלפים1. צילום: דן לב

פלחי הלימונים השלמים והטעמים החצופים של החרדל והצלפים לא ישאירו איש מהאורחים אדיש. אולי המנה הכי קלה שתכינו לחג.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מוציאים את הסלמון מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות.

3

מניחים את הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ממליחים, מפלפלים ומורחים בחרדל. מפזרים מעל צלפים ומכסים בפרוסות לימון.

4

אופים 25-20 דקות, עד שהסלמון מוכן.